ДупницаНачало

Алисия Сусанина от СК “Патриот” стана Световен шампион по кик бокс

Алисия Сусанина от СК „Патриот“, която е част от националния отбор на България стана световен шампион по кик-бокс. Шампионатът се поведе в Италия.

За първи път в историята на Кик-Бокса в Дупница имаме Световен Шампион в лицето на Алисия Сусанина! Това не е всичко другите две лъвчета стигнаха до големия финал Сашко Николов Вицесветовен и Мартин Миладинов Вице Световен! Гордеем се с вас!“ написа треньора им Кирил Чакъров.

Ани Минкова пък, която е международен съдия от скоро, получи най-голямото признание, тя е обявена за номер 1 съдия на Световното първенство при жените ранг. „След внимателно наблюдение и след консултация със супервайзорите на ринг ръководителят на направление съдии ринг към Световната федерация Юри Лахтиков взе решение и издаде директно международен лиценз клас Б за нашия рефер. Това досега не се е случвало. Ето какво заяви той в разговор с президента на родната федерация Галин Димов: “Много съм доволен от работата на вашите съдии. Истински професионалисти са за това и те ще работят в най-важните финални срещи при определянето на Световните шампиони. Впечатлен съм от старанието на Ани Минкова за това я предложих за награждаване и издавам международна категория клас Б без да се налага тя да минава през клас С”. “ Това се посочва от Българската Конфередация по кикбокс и Муай Тай.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments