Алисия Сусанина от СК “Патриот” със Световна купа

Националната състезателка Алисия Сусанина от СК „Патриот“ спечели Световната купа, която се проведе в Турция. За първи път с Алисия не са били треньорите й от дупнишкия клуб Кирил Чакъров, Драгомир Кацаров и Ани Минкова, а само националните селекционери. Кирил Чакъров обясни, че това е било тяхно решение, за да дадат възможност на Алисия да израства не само на ринга, а и психически.

Въпреки, че не са били на мача, треньорите от Дупница са имали постоянна комуникация с Алисия и треньорите на националния отбор. Дупнишката състезателка тръгва от България с хъса за победа и взема мачовете и купата.

В следващите няколко дни Алисия ще има почивка, тъй като след 20 дни ще участва в Световната купа в Унгария, а през август в Европейското първенство, което ще се проведе в Турция. И в двете състезания ще участват още двама представителя на СК „Патриот“ – Мартин Миладинов и Мони Василев.

Иначе състезателите на СК „Патриот“ в различните възрастови групи ще участват на турнир в Пазарджик, който ще се проведе в края на тази седмица. В началото на юни пък във Варна ще се състои гала вечер от веригата Профайт и част от техническия екип заминава за морската ни столица.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments