ДупницаНачало

Бивши служители на Община Дупница посетиха приемната на депутати от ГЕРБ- СДС

За уволнения, притискания и реваншизъм са алармирали граждани и бивши служители на Община Дупница, които са посетили днешната приемна на тримата народни представители от ГЕРБ – СДС.
Ето и какво гласи прессъобщението изпратено до медиите от ПП ГЕРБ – област Кюстендил:

„Пред Христо Терзийски, Радослава Чеканска и Даниел Александров възмутени дупничани и дългогодишни служители на общинска администрация се оплакаха от отношението на кмета Първан Дангов, което поведение, по техни думи, не приляга на един градоначалник и представител на институция от такъв ранг. Припомняме, че само за три месеца десетки служители бяха притискани и
унижавани, за да напуснат работа. Това са хора с дългогодишен
професионален опит и доказани експерти в своята сфера на работа.
Дошлите на приемната коментираха, че поведението на кмета на Дупница е меко казано абсурдно и уронва имиджа на града и цялата община. Дупница става синоним само на скандали и реваншизъм. В национален план кметът се прочу и с безумно високата заплата, която ще получава, а кметове на къде-къде по-големи общини в България получават наполовината на неговото възнаграждение. “Човек първо показва какво може и се доказва с работа и действия, после иска по-високо възнаграждение”, изразиха мнение те. По време на приемната се сподели и един друг абсурд: в извънработно време кметът обикалял по стаите на служители, ровил им в шкафчетата и в личните вещи.
Пред Терзийски, Чеканска и Александров дупничани поставиха още въпроси, свързани с имотни и социални казуси.“

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments