Общество

Ботевград. Само на 50 километра от София, чиста природа, спокойно и уредено селище

Ботевград. Само на 50 километра от София, чиста природа, спокойно и уредено селище.

В най-красивата част на Ботевград, с гледка към планината, започна изграждането на луксозна жилищна сграда с магазини и гаражи към нея.

-атмосфера

Сградата е с два самостоятелни входа, на пет етажа, с общо 50 апартамента. Разположена е на спокойно, но в същото време  комуникативно място, с панорамна гледка към Стара планина. Апартаментите са проектирани с френски прозорци с изглед към планината или към града. Сградата е проектирана в модерен стил, с функционално разпределение на двустайните и тристайни жилища.

Сградата ще бъде с 10 сантиметрова изолация, седем камерна дограма с троен стъклопакет. Жилищната сграда ще бъде газифицирана с испански асансьори Орона. Фасадната зидария ще се реализира с тухли Wienerberger. Имотът се издава на мазилка и замазка, прокарани водни и електрически комуникации, оптична свързаност, както и монтирана дограма, входна врата и завършени общи части.

Строителството на жилищната сграда е възложено на компанията Лит строй, която има над 20 годишен опит, изграждала е обекти не само в България, но и във Франция, където има офис. Изпълнявала е проекти, които са печелили престижната награда „Сграда на годината“.

-атмосфера

Вече са излети фундаментните плочи на двата  входа на сградата. В тях са вложени над 550 тона бетон и 80 тона желязо, с което е завършен нулевият цикъл на строежа. Към настъоящия момент се изграждат колоните и стълбите към следващите етажи. Продължава сградата да расте и на височина, а в близък план предстои да бъде започната и зидарията. Благодарение на експертизата на строителя, постройката напредва с бързи темпове, като начало на строежът беше даден на 2-ри май 2023г., а етап акт 14 се очаква да бъде достигнат февруари месец 2024г.

Жилищният квартал Изток е най-динамично развиващият се в строително отношение район на Ботевград Допълнително предимство му дава близостта до детска градина и основно училище.

Инвеститорът на луксозната сграда фирма Ийст Пропъртис дава възможност за продажба на апартаменти в Ботевград, като купувачът може да избира между двустайни и тристайни жилища. Предлагат се също така и магазини, гаражи и паркоместа.

Модерно, уютно, спокойно жилище в най-красивата част на града, на 50 километра от София.

Една добра инвестиция!

Контакти и повече подробности в интернет на адрес: https://eastproperties.net/

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments