ДупницаНачало

Валентина Караганова и Бойко Христов са новите зам.кметове на община Дупница

Валентина Караганова с ресор социални дейности, култура и образование и Бойко Христов с ресор строителство и икономически дейности. Това са двамата зам.кметове на община Дупница, които бяха представени от кмета Първан Дангов. На този етап няма, но предстои и да бъде назначен трети зам.кмет, който да отговаря за финансите.

Първан Дангов обяви, че е разпоредена финансова проверка на общината, като тя се извършва от вътрешните одитори. След проведена оперативка със служителите на администрацията впечатлението на новоизбрания кмет е, че няма формиран работещ административен екип, а по думите му оператвики не са правени в последните 6 години.

Първан Дангов обяви още, че предстои да се минимизират разходите и приоритетно да се работи с наличния ресурс. От директори на дирекции и началници на отдели е изискано да дадат препоръки за подобряване на качеството на работата. По отношение на ВиК където се проведе среща веднага след тържественото заседание Дангов обясни, че са установили не малко проблеми, освен вече известните такива. Дангов е категоричен, че при непредлагане на работещо решение ще се търси нов управител. Подробности в репортажа.

 

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments