абониране
Notify of
8 Comments
стари
най-нови most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Тежко ми е
4 years ago

Как може такова нещо! И всички жители на града сме виновни, че в очите на тези лекари има сълзи! Не ви е срам, кой излезе да ги подкрепи, така както те излизаха от домовете си вечер, посред нощ, полузаспали, за да са до вас, да ви лекуват, да израждат децата ви.. Болно ми е, че такова нещо се допусна и се мълчи от страх!!!

Хоакин
4 years ago

Егати касапите неврокопски

Ккk
4 years ago

Ако, кмете! И ти се скри като мишка!
Безсрамник!

Редовен клиент на чaстен кабинет
4 years ago
Reply to  Ккk

Много си е хубав кмета! Нали сами са си подали оставките, не са уволнени, какви са тия детски драми… 🤣 Не стига че цветя им връчват, а и музика сте им монтирали🤣Къде са хилядите недоволни, опатили, недоизлекувани с влошено състояние пациенти? Защо сега си мълчат по адрес на някои от “героите “във видеото?! Аз знам за много ужасни случаи и се радвам че не са на мой гръб! Да си заминават щом така са решили,но не правете от това събитие! Да се даде път на младите лекари, неизучили се с частни кабинети и номера ала в болницата съм само 3… Read more »

Карапетрова
4 years ago

Глобяват ни на ред за разходка, по 2ма да не сме се движели , пръскат ни като пилци. А хората , който трябва да дават пример преднамерено умишлено събрани като на 1ви учебен ден безнаказано. Записани са всички , да си видят глобите и те. Като има закони да са за всички.

Попова
4 years ago

Алооо,Карапетрова ,осъзнай се,злобарко,в такъв момент са пак с маски и спазват дистанция!

Editor
4 years ago

Благодаря

Елена Узунова
4 years ago

Много хубава инициатива.Браво на организаторите и участниците. Макар и малко, вие изразихте благодарността на целия град към нашите лекари. Благодарим ви доктори!!!