абониране
Notify of
12 Comments
стари
най-нови most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Той
4 years ago

Този,който се числи към местните и т.н.стари лекари е едно лекарЧе назначено от четири месеца
Той ли е лекувал цял живот ????

ПАЦИЕНТ
4 years ago

Ако лекува както и чете….Е ПО ДОБРЕ ДА СИ ТРЪГВА

Пациент
4 years ago
Reply to  ПАЦИЕНТ

Прегледай си граматиката. <3

Мария
4 years ago

За пореден път се убеждавам на какво ниво са гоцеделчевските лекари, какъв език, каква наглост. Някой се опитва да ги накара да работят, ама трудна работа. Самите те говорят за работата си като за среднощни разходки, а ние като пациенти имаме спомени как стоим в късните часове на нощта и чакаме да дойде лекар, а той не идва и не идва и шофьора на линейката се връща сам, и отива повторно …. и това със сигурност не се е случвало само на мен. И сега на старите ни лекари някой се опитва да им наруши спокойствието. За съжаление без реформи… Read more »

Жител на гр. Гоце Делчев
4 years ago

Всички лекари,които бяха споменати са достойни за уважение, заради техния професионализъм. Ако се допусне тяхното напускане, ще бъде голяма загуба за жителите на този регион. Г-н Москов, има време до 04.04 за да промените нещата!

Kipriqna Savova
4 years ago

Nie horata koito imame nujda ot doktori i bolnica v Goce Delchev s adekvatno otnoshenie i lechenie mojem da blagodyrim na mnogo ot doktorite no az imam da govorq mnogo specialno za doktor Pyrvanov zashtoto lichno toi mi kaza che za 700lv nqma da lekuca deteto mi 24 chasa nemoga da opisha otnoshenieto mu kym men i deteto mi za nagloto mu povedenie i kakvo prejivqhme az i moeto semeistvo cqla nosht bez doktor bez med sestra s 40gradusa temperetura a na sutrinta otvaritelno povedenie ot doktor Parvanov

Александър
4 years ago

Всички които искат да напускат са пенсионери 6 човека и това недоразумение от мосомище , пенсионерите още колко време ще ни “лекуват” година две и после .??? Има млади специалисти ще е по страшно ако изгубим тях , въпросния Донков не е от младите специалисти той е само Млад и некадърен за съжаление !

Емилиа
4 years ago

И как по-точно го реши това. Да не би да си раждал при него?

Пациент
4 years ago

Някой от управата няма ли да излеле и да каже какво се случва с болницата след четвърти април?Доктор Улевинов ли ще обслужва четирите общини и всички отдения?Или ще идват от столицата някакви алчни докторчета ,отвреме на време в почивните им дни!Какво ще се случва в ежедневието с хората ,които ще имат спешна нужда от помощ?Или трябва да се тича до болницата в Разлог -пък който оцелей,оцелей!Просто всичко звучи много плашещо.Чудно е защо се мълчи !

Реалист
4 years ago

Не ангажирайте обществото с вашите лични сметки за разчистване ! Благодарение точно на тези лекари 90% от района се лекуват в София Пловдив и Благоевград , останалите 10 просто нямат финансова възможност , лекарите в пенсионна възраст и без това трябва да напуснат има лекари не виждам къде е проблема ?

Пилат Понтийски
4 years ago

Добър екип от лекари. Защо не си направят частна болница, и всички от околията ще ходим да се лекуваме при тях. Нека да оставят МБАЛ Иван Скендеров на волята на съдбата- то и досега там не се лекуваше.

Георги
4 years ago

Не лъжете хората лекари няма в Гоце Делчев напускайте . Трябва ни само родилно отделение и Бърза помощ. Нямаме нужда от заплатаджии