Видимите резултати след акцията ГДБОП и Жандармерия в „Кабел-Сат-Запад“

Уважаеми колеги, приятели и съграждани,

В дълбок шок Ви уведомяваме, че при вчерашната абсурдна акция на ГДБОП и Жандармерия ни бе иззета, абсолютно без никаква логика, без обяснение, тотално незаконно и по един показно грозен и мутренски начин, по-голямата част от телекомуникационната апаратура от градовете Дупница, Кюстендил, Сандански и Гоце Делчев!

С един замах ни бе демонстрирано до какво ниво са принизени спецслужбите на България и как в навечерието на 2020 г., държавата ни все повече се отдалечава от правовите и демократични норми и идеали… Това недопустимо посегателство към целостта на информационна мрежа от национално значение, остави десетки училища, детски градини, общински, правови и финансови институции, стотици клонове на бизнеси от всякакъв размер, заводи, малки и средни производствени предприятия, банкомати, хиляди граждани и туристи БЕЗ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ!
За съжаление, не можем да се ангажираме с точен срок, но знайте, че даваме всичко от себе си за да възстановим преносната и абонатна мрежи, възможно най-скоро!
Като колеги, приятели и будни съграждани Ви призоваваме да дадете гласност на случващото се. Нека заедно се опитаме да спрем безпрецедентните усилия на статуквото да тласне поредната, ако не и последна, емигрантска вълна!

Въпреки изживяния стрес вчера и откраднатата техника, колегите са на работа още от сутринта и работят усилено да възстановят интернета!!!
Касите на „Кабел-Сат-Запад“ и телефоните не работят по обясними причини – няма с какво.
Очаквайте още информация в следващите часове.
Благодарим Ви за разбирането!

С уважение, екипът на „Кабел-Сат-Запад“

Ето и ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ след акцията- счупени врати,стени,празни шкафове, иззета важна техника и апаратура за милиони левове, документи и още десетки други неща.

15
Коментар

12 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
най-нови стари most voted
леля гинка

а вярно ли е, че сте разпространявали пиратки канали….

Ivan Peratkata

Vqrno e za tova hapnaha mekichkata

Ivo Peratkata

A kato davahte na radev i pirin sot piratski kanali da puskat ni rivahte nali? A siga rivete? Ga qdohte piratskite kebapcheta dobre li vi beshe?

Zapoznat sam

Emil radev i pirin sot i podobni na tqh vi izqdoha glavata ama ste si vinovni.
Davahte na radev i pirin sot 20 godini signal da si piratsva na volq kakvo revete sega?
Vie ste si pirati chrez pirin sot i drugi takiva

Zapoznat sam

Ne e trqbvalo i papki da vi ostavqt vie shte namerite nachin i s tqh da piratstvate…

Мирков

Винаги сте били мишки! Да не ви отворят най-добре! Измамници!

Котаракът

Мишки.. До вчера използвахте услугите на ТВ запад, а днес се правите на хиени. Няма да намерите никога по – добри оферти от техните. Сега ще си плащате на мобилните оператори за бавният им интернет.

Журналист от Топ Преса

Кур за гдбоп! Само пиратство, кабел сат , шопска салата и тесни пички!

Майка му

Съгласна

ВЕНЦИСЛАВ

Пуснете ни и на нас тези които не успяхме да си платим интернета

Анонимен

Като пускате с години нелегални канали без да имате право и без да сте ги обявили някъде, че ги предлагате сега това ще ви се случи. Всички останали подобни кабелни оператори правят същото в цялата страна с години наред, така че или да започнат да работят законно или да затварят капенците докато и при тях не са дошли полицаите. Сега да ми ревете за закон и прочие е двуличие след като години наред вие нарушавате закона, така че тези институции, които изброихте нарочно с цел да натежи самата ситуация няма как да провърви.

Съчувствам им

Така, за хейтърите… не сте прави… ако Ви е толкова кеф да защитавате интелктуалната собственост заровете си главите в някоя яма защото всичко което консумираме нелегално не може да си го позволите. А от страна на държавата…. не е редно да се прави по този начин…. констатира се нарушение налага се солена глоба, но да се извзема техника и да се правят свинщини… не е редно, нито са я платили нито пък е морално .

Скорпиона86

Доста вярно за съжаление… Но има разлика. Те правят бизнес на гърба на хората, а аз – не! Вярно е, че тегля някои неща. Като аниме фен тегля анимета (които не се разпространяват в моя регион…), музиката ми е главно от дискове, или от Google Play и Itunes, а игрите ми – от Steam (купувам само на разпродажби) , но и аз тегля това-онова. Разликата е, че тяхното прегрешение е в пъти по-зле от моето. Да имаш фирма, да изкарваш пари и софтуера да ти е пиратски – това е долно! Да имаш кабелна телевизия и да пускаш пиратски канали… Read more »