В срок са ремонтните дейности по улиците в града

Приключи полагането на първи слой асфалт в “Градска градина” по улиците “Криволак” и едната част на ул.”Плиска”.

Дейностите продължават с подготовка за асфалтиране на останалата част от “Плиска”, както и улица “Здравец”. Към момента преминаването на автомобили през Градска градина се извършва в двете посоки по ул. “Здравец”. Освен цялостно преасфалтиране, изграждат се и тротоари.

В напреднала фаза са и ремонтите по ул. “Димчо Дебелянов”, която никога досега не е ремонтирана и беше черен път. Известната в града като “Стоте язовира” улица, освен подпорна стена заради свлачище, се изграждат тротоари и предстои да бъде асфалтирана.

 

Времето позволява да се работи без проблеми и от общината се надяват фирмата да приключи работа по “Димчо Дебелянов” в следващите седмици. На финалната права са и дейностите по подмяната на водопровода по ул. “Трети гвардейски полк”, където се работи усърдно. Уверението е, че до края на другата седмица щеп приключат работа. Подменен е водопровода по ул. “Илинден”, след което се продължава по ул. “Баба Ната”, “Даскал Христо Тодоров”, “Елин Пелин” и “Мир”. Освен смяна на подземната инфраструктура, веднага след това се започва и надземната – нови тротоари и асфалтиране на всички тези улици. Това съобщиха от община Дупница.

 

 

0 0 vote
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments