Грейна коледната елха в Сапарева баня

В Сапарева баня засияха светлините на коледното дръвче и духът на предстоящите празници завладя жители и гости в курортния град. Елхата, отново се намира на амфитеатър Гейзера, а освен нея ефектно е украсен и района около него. Секундите до запалването на светлините на коледното дърво отброиха десетките малки и големи жители и гости на курортния град.
Председателят на ОбС Сапарева баня Иван Куйов пожела на всички, здравето, добротата и съпричастността на Коледа да ги съпътстват винаги, а през следващата година най-съкровените им желания да станат реалност.
С коледни песни и настроение в празничната програмата се включиха и децата от вокалната група към СУ “Христо Ботев”. За да поздрави своите най-малки приятели от общината, с шейна пристигна Дядо Коледа, придружен от Снежанка и своите помощници. Всяко дете можеше да си направи професионална снимка с Белобрадия старец до коледната елха в Сапарева баня. Всички събрани средства от снимките ще бъдат дарени за благотворителна кауза. С тях ще бъдат подпомогнати за предстоящите празници деца сираци, самотни родители и деца със специални нужди.