ДупницаНачало

До дни затварят ул. “Орлинска” за ремонт

До няколко дни се очаква да започне големия ремонт по ул. „Орлинска“ в Дупница. Това ще наложи въвеждането на временна организация на движението по тази основна улица, като целия трафик ще бъде пренасочен към вътрешните улици в Горна махала.

Ремонтните дейности ще протекат на шест етапа, като само в рамките на първия етап ще има пълно затваряне на улицата. При започване на дейностите ще бъде затворен за движение участък от кръстовището на ул.“Орлинска“ и ул. „Пиротска“ до кръстовището на ул. „Орлинска“ и ул. „Драгой Болярин“. Обходният път ще бъде през ул. „Дамка“ и ул. „Клокотница“ и ще се излиза през ул. „Пиротска“ на ул. „Орлинска“.

На следващите етапи няма да се налага затваряне на улици.

По главната улица, по която минава трафика към голяма част от предприятията, както към и от Сапарева баня ще бъде извършен основен ремонт в участъка от ул.“Николаевска“ до пресичането с път II-62 Дупница-Самоков. Според договора фирмата, избрана чрез обществена поръчка има 90 календарни дни за строително монтажните дейности. Общата стойност на поръчката е 1 858 056 лв. с ДДС.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments