Драматичен театър Търговище ще гостува в гр. Гоце Делчев с невероятната комедия “Сватбен маратон”

Спектакълът »Сватбен маратон» е съвременна комедия, с гротескно-абсурдни елементи, чието действие се развива в малък град в провинцията .Тук има фабрика, в която от време на време идват командировани да инсталират машини.

И тъй като мъжката част от населението е отишло да печели в големите градове или просто е избягало, то останалите жители са предимно жени. И за кого да се омъжат те, кого да хванат за разплод, освен нищо не подозиращите командировани. За целта е създадена една почти мафиотизирана структура за примамка и безупречно «връзване», обхващаща дори полицията и продавачката на автобусни билети от автогарата. До сега никой не е успявал да се измъкне… ,или поне не веднага, не и ако не е направил дете.

И един , нищо неподозиращ командирован е примамен от красавицата на града, с която подписват брак, но когато се прибират в дома на младоженката за домашното тържество, разбира,че неговата булка съвсем не е тази, за която се е оженил … Този спектакъл ще Ви накара да се смеете от сърце.

Драматичен театър Търговище ще гостува в гр. Гоце Делчев на 15.11.2017 год. от 18.30 часа в Дома на културата. Билети може да закупите на касата на Дом на културата!
Цени на билетите 10, 8 и 6 лв.