ДупницаНачало

За повече активност в конкурса „Младата Дупница“ призоваха организаторите

Сега е момента дупнишките младежи да бъдат активни и да дадат своите предложения за младежки инициативи. Конкурсът „Младата Дупница“ е организиран от председателят на ОбС Костадин Костадинов и Младежки консултативен съвет.

Младежите признават, че им е скучно особено през лятото, но се притесняват когато трябва да дадат мнение или предложение, а трябва да сме активни сподели Теменужка Янкова от Младежкия консултативен съвет.

Дванадесетокласничката от ПГ по ХВХТ сподели, че наградите за победителите са привлекателни за младите хора. За най-добрите три предложения са осигурени награди – ваучер за двудневна уикенд екскурзия за двама, ваучер за курс по рисуване или литература в местна галерия и ваучер на стойност 100лв за покупка от книжарница в града. Класирането ще направят членовете на Младежкият консултативен съвет – Дупница. Още при обявяване на старта на конкурса Костадин Костадинов обясни, че при възможности тези инициативи ще станат факт.

Конкурсът “Младата Дупница” събира предложения от за събития и активности, свързани със свободното им време и насочени към културата, историята, спорта, социалните дейности, екологията, доброволчеството и др. Предложенията си младежите могат изпращат на електронната поща на Общинския съвет. Крайният срок за подаване на младежки инициативи е края на месеца.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments