За поредна година ОУ „Евлоги Георгиев” в Дупница събра ученици, учители, родители и приятели на училището в голям благотворителен концерт

Малко преди края на учебните занятия ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница проведе традиционния си благотворителен концерт, който се състоя за 21ва поредна година. И този път спортната зала едва успя побере всички желаещи да присъстват на благотворителния концерт-сред тях настоящи и бивши възпитаници и преподаватели, родители и много гости. По традиция участие в големия концерт взеха всички талантливи възпитаници на учебното заведение, който показаха умения в пеенето и танците. И тази година бяха връчени и много награди на изявените ученици, постигнали високи резултати в състезания от областен и национален мащаб. Почти два часа продължи празничната програмата, в която се включиха талантливи рецитатори, певци, мажоретки и танцьори.
Директорът на училището Румяна Гиргинова обясни, че събраните средства от концерта ще бъдат вложени в подобряване базата в училището и в частност в оборудването на новата пристройка.
На 7 юни пък малките художници от училището ще открият изложба в „Джамията“ с рисунки от часовете по изобразително изкуство и проект „Твоят час“ , който учебното заведение изпълнява.