Институции на среща заради нерегламентираното движение на МПС в района на Седемте рилски езера

В Община Сапарева баня по инициатива на кмета Калин Гелев се проведе работна среща с представители на контролните органи, отговорни за противодействие нерегламентираното движение на моторни превозни средства в района на Седемте рилски езера.
В срещата участваха Красимир Андонов – директор на Дирекция „Национален парк Рила“, Здравчо Тодоров – директор на РДГ-Кюстендил, Румен Точев – началник отдел в РД „Автомобилна администрация“ – София, Крум Иванов – началник на ПУ-Сапарева баня и Радослав Стоилков – началник на група – ПК при РУ-Дупница.
Обсъдени бяха въпроси за начина на действия и координацията между институциите, свързани с ограничаване нерегламентирания превоз на пътници с МПС по горски пътища и пътища, отворени за обществено ползване на територията на община Сапарева баня и Национален парк „Рила“ в подстъпите към района на Седемте рилски езера през предстоящия летен сезон.Приети бяха конкретни решения и подписан общ протокол от срещата.
Това информират на сайта си от  Дирекция „Национален парк Рила“, какви  са конкретните решения обаче към момента не става ясно.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments