Калин Гелев бе преизбран за общински ръководител на ГЕРБ – Сапарева баня

По време на отчетно-изборно събрание на ГЕРБ в Сапарева баня досегашният председател Калин Гелев бе преизбран единодушно от членовете на структурата. Номинации за общински ръководител получиха също Иво Иванов и Александър Алащинов.
По време на събранието бяха номинирани още организационен секретар и членове на общинското ръководство.
Калин Гелев направи отчет и анализ на дейността на структурата за
периода от началото на 2018 г. до момента, като благодари на всички за подкрепата и добре свършената работа.
Отчетно-изборното събрание уважи и областният координатор Даниел Данчев. Той поздрави досегашното ръководство и членовете за перфектната организация в структурата и за отличните резултати на всички избори досега. Данчев посочи, че Сапарева баня е една от общините не само в област Кюстендил, а и в цяла България, в които ПП ГЕРБ е почти винаги първа политическа сила.
“Изчегъртването” не подмина и хора от нашата община”, коментира Калин Гелев и обясни, че експерти с дългогодишен опит са били уволнени без причина, без да има приемственост, и то по време на безпрецедентни кризи.“По време на всички кризи – ковид, бежанците, сметките за ток – правителството не си мръдна пръста. Общините не получават почти никаква подкрепа и това ясно се усеща от всички“, заяви още Гелев. Отчетно-изборни събрания бяха проведени и в общините Бобошево, Трекляно и Кочериново. За общински ръководител на ГЕРБ – Бобошево бе преизбран Асен Бошикьов, а за председател на политическата сила в Кочериново бе преизбрана Елена Бозовайска. Новите ръководства ще бъдат окончателно утвърдени след решение на Изпълнителната комисия на партията.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments