ДупницаНачало

Кампанията „Усмихни се! Чети и оцветявай с Мечо“ подари книжки на детските отделения в Дупница

В навечерието на Коледа двете педиатрични отделения в Дупница получиха книжки, дарени от дупничани. Всяко едно от отделенията получи по близо 100 книжки. В рамките на кампанията бяха събрани 187 книжки и на 22.12.2022 г. бяха дарени. Така фондовете на детските отделения ще бъдат обогатени с нови заглавия, а за децата има както книжки за четене, така и книжки за оцветяване, по един пъзел и по един комплект флоумастри за всяко отделение. Децата получиха от организаторите на инициативата книжка за оцветяване с историите на любимия Мечо, както и комплект моливи за оцветяване. В сезона на вирусите, за съжаление в отделенията имаше не малко деца, но успяхме да ги усмихнем дори и за малко. Пожелаваме им бързо оздравяване и хубави, и топли празници.

Кампанията ще се провежда ежегодно за Коледа, Великден и 1 юни.

Към тази кампания се присъединиха и от сдружение „близо ДО ТЕБ“, които бяха подготвили и раздадоха по пакет с лакомства за всяко дете. 

“Така се надяваме да сме допринесли за усмивките на децата на Дупница, които в този момент са под лекарско наблюдение” споделиха организаторите.

 

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments