КК”Шурикен” на второ място в България за 2017г.

За поредна година успехите на кюстендилския КК”Шурикен” го наредиха на почетното второ място в страната по спечелени отличия от Национални първенства и купи на България.Кюстендилските каратеки бяха изпреварени единствено от КК”Никон”-София в класацията на Българската Национална федерация по карате. Почетната грамота беше връчена на сенсей Емил Димитров – председател на клуба и старши треньор от вицепрезидента на федерацията Русалин Русалинов.
Това беше най-успешната година за кюстендилските състезатели,през която каратеките на “Шурикен” завоювюха множество купи и медали от състезания в България и чужбина.


Междувременно националните състезатели от кюстендилския клуб участваха в треньорски семинар и тренировки водени от сенсей Антонио Олива от Испания.В лагера взеха участие Веселин Димитров, Велизар Колешански, Владимир Назъров ,Виктория Венкова,Радин Тихолов ,Янислав Миленков и Андрей Тодоров.От ръководството на клуба определиха тренировките като много полезни за всички състезатели и треньори.