Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати. Христо Терзийски отново е водач за област Кюстендил. За място в парламента ще се борят отново и дупничаните Даниел Александров и д-р Александър Паризов

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и част от кандидатите за народни представители регистрираха листата на Коалицията за предстоящите избори на 11 юли. Министърът на вътрешните работи през изминалия мандат Христо Терзийски, който отново ще води коалицията на ГЕРБ – СДС в област Кюстендил, бе придружен от кандидатите Даниел Александров, Михаела Крумова, Станислав Тенев и Нели Точева.

Под номер две в листата отново е младият световен и европейски шампион по борба – 29-годишният дупничанин Даниел Александров. Трета е Михаела Крумова – адвокат с дългогодишна практика и член на Контролната комисия на ГЕРБ. На изминалите избори спечели доверието на своите съграждани и бе избрана за народен представител. Областният председател на СДС и общински съветник в ОбС – Кюстендил, Анелия Любенова-Мандалска е следващата в листата на коалицията. Уважаваният психиатър с над 30-годишна професионална практика и досегашен народен представител д-р Александър Паризов е под номер 5 в листата на ГЕРБ – СДС. Под номер шест отново е млад човек – 28-годишната фармацевтка от Сапарева баня Мишел Виячева. Седми е Станислав Тенев от Бобов дол – началник на Общинската служба по земеделие. От квотата на младежите е и Нели Точева, която е новото попълнение в листата и заема осмото място. 27-годишната Нели Точева е от град Кюстендил, с икономическо образование и е областен ръководител на младежката структура на политическата сила.

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments