Начало

Кристиян Иванчов е новият заместник областен управител на Кюстендил

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков  за заместник областен управител на област Кюстендил бе назначен Кристиян Иванчов. Новият заместник в Областна администрация встъпи в длъжност на 27 юли. Той взе участие в днешното заседание на Епизоотичната комисия, по време на което бе представен пред институциите от областния управител инж. Александър Пандурски. “Успешна и ползотворна работа желая! Нека винаги в работата ви бъдат водещи просперитетът и интересите на областта и нейните жители”, пожела инж. Пандурски.

Кристиян Иванчов е от град Кюстендил, юрист и предприемач. След Професионалната гимназия по туризъм в града, завършва и магистратура ‘’Право’’. Започва професионалния си път като служител в Агенцията по заетостта. От 2004 до 2015 г. заема различни длъжности, включително и ръководни, в сферата на събирането на необслужвани кредити в една от водещите финансови институции в страната. От 2015 г. развива собствен бизнес в областта на туризма. Той е на 42 г., семеен, с две деца.

Областният управител инж. Пандурски изказа благодарност за свършената работа, винаги отговорното и професионалното отношение от страна на досегашния негов заместник Валентина Караганова.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments