Кюстендилецът Милослав Методиев с шампионската титла по борба при мъжете

Милослав Методиев спечели шампионската титла от Държавното лично-отборно първенство по класическа борба за мъже в Сливен.Състезателя на СК”Васил и Георги Илиеви” завоюва златния медал при най-тежките в кат. до 130кг ,след като на финала срези с 9:0 точки Петър Арнаудов от “Локомотив” Пловдив.Бронзов медал в същата категория завоюва Михаил Павлов.
Августин Спасов остана със сребърното отличие при 59-килограмовите.Във финалната схватка,кюстендилецът отстъпи с технически туш на Николай Вичев от “Левски”,който взе и наградата за най-резултатен състезател на първенството.Със сребърен медал остана и Владислав Методиев в кат. до 98кг.
Първи в отборното класиране при мъжете е тимът на НСА със 70 точки, втори е “Левски” с 50, а трети е отборът на “Васил и Георги Илиеви” с 45.
В надпреварата при жените кюстендилския клуб завоюва два бронзови медала.В кат до 55кг. Симона Виноградова е трета,като в същата категория Деяна Аначкова се класира на пето място.Моника Илиева пък остана трета в кат. до 60 кг.
Отборната титла при жените спечелиха състезателките на “Левски” София със 74 точки ,втори е отбора на  “Рилски спортист” Самоков с 66 точки,а трети е тимът на “Бургас” 42 точки.