Младежите от Ротаракт клуб Дупница зарадваха с хранителни продукти, хигиенни материали и усмивки над 250 човека

Тазгодишната кампания „Купи и дари“ , организирана от младите хора Ротаракт клуб Дупница приключи повече от успешно. В рамките на кампанията и само за няколко дни бяха събрани са големи количества трайни хранителни продукти и хигиенни материали от първа необходимост.

„Гражданите на Община Дупница събираха най-различни хранителни продукти и хигиенни материали в специално поставени кошници и колички в в търговски обекти в Дупница. С общи усилия събрахме повече от 2,5 тона храна и стотици хигиенни продукти от първа необходимост. С общите усилия на дупничани, на събрахме повече от 2,5 тона храна и стотици хигиенни продукти от първа необходимост. Продуктите отиват при повече от 250 човека от Община Дупница и Сапарева баня, които ще започнат новата 2020 година малко по-щастливо и уютно! Благодарим отново на всички, които се включиха в инициативата и ни се довериха, и на всички доброволци, които бяха неотлъчно до нас и помагаха през цялото време! „ споделят младежите.

Днес, в последния ден на годината, младите ротарианци раздаваха специално подготвените торбички на нуждаещи се хора в село Червен брег и в обществената трапезария в Дупница, където всеки ден се хранят 120 човека. Освен продукти, хората получиха и ръчно направени картички от ученици от основните училища в Дупница. Само за няколко дни младите хора от Ротаракт обиколиха десетки домове в общините Дупница и Сапарева баня и зарадваха хора в тежко социално положение както с продукти, така и с благи думи и усмивки.


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments