Начало

Мобилни екипи на РЗИ за ваксиниране

Регионална здравна инспекция-Кюстендил разполага с мобилен кабинет и екип за поставяне на ваксини срещу COVID-19 на лица, живеещи в труднодостъпни райони и на лица в неравностойно положение на територията на област Кюстендил.

Желаещите да бъдат имунизирани трябва да информират и да се запишат при кметовете или кметските наместници на населените места, които същевременно ще уведомят Регионална здравна инспекция-Кюстендил, като изпратят изготвените списъци.

Междувременно РЗИ обяви, че набира лица за административно подпомагане дейността на служителите, осъществяващи граничен здравен контрол на ГКПП за периода на летния туристически сезон на 2021 г.

Очаква се от наетите лица да подпомагат дейността на органите на граничния здравен контрол на ГКПП, за обезпечаване непрекъснат денонощен режим на работа и изпълнение заповедите на Министъра на здравеопазването, по отношение прилагане на противоепидемичните мерки за неразпространение на COVID-19, вкл. вписване на данни, подпомагане дейността по издаване на предписания за карантиниране и др.

С желаещите одобрени кандидати след проведено интервю, ще бъде сключен договор за извършване на услуга, със срок 30.09.2021 г.

Срок за подаване на документи – до 13.07.2021 г. вкл., в административната сграда на РЗИ-Кюстендил, с адрес гр. Кюстендил, кв. „Румена Войвода“, ул. „Тинтява“.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments