ДупницаНачало

Монтират детски съоръжения на Градската градина

До Великден детската площадка на Градската градина трябва да бъде готова. Днес се очаква да приключи монтирането на съоръженията. Предвидени са няколко конструкции, както за най-малките, така и за по-големите деца. Ще има три люлки, включително и за бебета.

След монтиране на люлките и катерушките, от община Дупница ще сложат ударопоглъщаща настилка, за по-голяма безопасност на децата. С ремонта на Градската градина, който тече в момента ще се предприемат мерки за прекратяване на практиката да се паркира в зелените площи. Предстои да се засадят растения за жив плет по цялото протежение на Градската градина.

В жк Бистрица в момента се демонтират старите съоръжения на една от старите площадки, там също ще бъдат монтирани нови катерушки и люлки.

абониране
Notify of
1 Comment
стари
най-нови most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Николова
10 months ago

Поздравления за живия плет, защото голяма част от идващите с коли в Градската градина са изключително невъзпитани хора .Дори сега ,когато виждат ,че се работи за облагородяване на градината, паркират върху нахвърляната пръст. Какво остава ,когато работниците си отидат. Тревата ще бъде смачкана точно за една седмица.