ДупницаКримиНачало

Мъж открадна кола с две малки деца в Дупница.

Мъж отвлече кола с две малки деца в центъра на Дупница. Инцидентът станал около обяд. По предварителна информация майка с двете си малки деца излиза с автомобила си от паркинг с бариера до хотел в центъра на Дупница.
За кратко слязла от колата да се чекира, за да се вдигне бариерата. В същото време зад волана на колата Тойота се качва мъж, който тръгва с автомобила промушвайки се под бариерата на паркинга. Майката остава да пищи в истерия, за децата си, които били в колата. Тогава похитения автомобил тръгва в неизвестна посока. По предварителна информация мъжът оставил децата в района на Дренски рид над Дупница, при параклиса Св. Спас, след което тръгнал да обикаля улиците в Дупница около квартал „Бешика“. След последвалия сигнал в полицията започнали действия по установяване на автомобила от служителите на реда. Няколко полицейски патрули предприели преследване по улиците в Дупница. На улица „Бачо Киро“, служителите на реда организирали заградителни действия. Мъжът откраднал колата е катастрофирал в ел. стълб. Своевременно е изваден от служителите на реда, след което е задържан. Мъжът споделил къде оставил децата, едното от които на годинка, а другото на около 3 годишна възраст. Полицаите ги намерили в добро състояния.
Арестуваният мъж, откраднал колата имал здравословни проблеми, за което е освидетелстван от психиатър. Той е известен на служителите на реда и с други подобни прояви. Преди десетина години открадна полицейска кола, от двора на полицията, която бе оставена отключена с ключ на таблото. Тогава след няколко минутно преследване катастрофира край Дупница на изхода за Благоевград, като патрулката изгоря, а той остана невредим.
Подробности ще видите в емисията „Вести“ от 20,30 часа от студиото в Дупница по ТВ Запад.
абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments