Бобов ДолДупницаНачалоСапарева Баня

Над 850 членове на БСП от Дупница, Бобов дол и Сапарева баня ще гласуват на 12 септември за избор на председател

Малко над 560 са членовете на БСП в община Дупница, които ще могат да гласуват при провеждането на предстоящия избор за председател на БСП. Кандидатите са петима Корнелия Нинова, Валери Жаблянов, Кирил Добрев, Красимир Янев и Георги Тодоров. Изборът ще се проведе на 12 септември. В Дупница е сформирана ОИК, чийто председател е Александър Анин и шест членове. Ще бъдат обособени две секции – една в централата на партията в града и една мобилна. В централата ще могат да гласуват членовете на БСП от града и четири села – Пиперево, Блатино, Джерман и Грамаде, а членовете от останалите села ще гласуват в мобилната СИК. Това съобщи областният председател на партията Станислав Павлов.

В община Бобов дол членовете с право на глас са 174. В миньорската община ще бъдат разкрити 4 секции – 1 стационарна в централата на БСП в града, 2 мобилни за селата в общината и 1 подвижна за хора с увреждания, трудно подвижни. Председател на ОИК за тези избори е Йорданка Гацева, съобщи Елеонора Христова.

В община Сапарева баня членовете, които ще гласуват на вътрешните избори са 130. Те ще гласуват в 3 секции – 1 в Сапарева баня в клуба, 1 в с. Ресилово, в кметството и 1 подвижна за хора с увреждания. Председател на ОИК е Марияна Адвукатска, обясни Явор Дамянов.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments