ДупницаНачало

Неприсъствено ще заседава ОбС Дупница

По 25 докладни записки ще гласуват общинските съветници в Дупница. Заради епидемичната обстановка заседанието на местния парламент ще бъде неприсъствено. Те ще дадат мнението си по отношение на отчета на бюджета за 2020 година, който е изпълнен на 95 %. Както и по време на обсъждането, така и на редовната си пресконференция председателя на местния парламент посочи, че има сериозни критики към разходните пера в администрацията, но ще отправи критиките си към тях след като отмине пандемията.

Ще бъде разгледа и отчета за работата на ОбС.

Ще бъдат гласувани и предложенията подадени от директори на училища, в които ще има маломерни паралелки или такива с ученици под минимума. Дофинансирането от страна на общината ще бъде 30 000 лв.

Заседанието на ОбС ще протече от 10 до 16 часа, като в този часови диапазон съветниците ще могат да депозират гласовете си в деловодството на ОбС.

На 1 октомври ще има нова сесия, на която ще се дебатира само намерението на община Дупница за теглене на кредит от 1 млн.лв. за ВиК сектора. Тя обаче ще бъде присъствена.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments