Гоце ДелчевНачалоОбщество

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 13

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 13, сочат данните на Единния информационен портал. Общо от началото на пандемията са излекувани 1 292 472 души.

Към днешна дата в болница са 215 души с диагноза COVID-19, от които 35 са в интензивно отделение. Няма новопостъпили в болница, както и няма излекувани за последното денонощие. Няма и починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция. Направени са 423 PCR и антигенни теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,07%. През последните 24 часа не са поставени дози от ваксините срещу COVID-19, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените ваксини са 4 725 969. Общо 38 734 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 339 084 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал. Към момента активните случаи са 7878. И един факт. От регионалния съюз на фармацевтите отчетоха, че денонощните аптеки в Пиринско са едва четири. Те са в Банско, Хаджидимово, Гърмен, а в Благоевград има една аптека със статут на нощно гише след 22.00 часа. В Благоевградска област аптеките са 132. 91 от тях има договори със Здравната каса. 11 са обектите, в които се продават лекарства за ветерани. Десет са аптеките за военноинвалиди. Минималният необходим брой фармацевти е 396. Наличните са 262, посочват от фармацевтичния съюз в Югозапада.

абониране
Notify of
1 Comment
стари
най-нови most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Herbert1009
12 days ago

Мадонна, икона поп-музыки и культурного влияния, продолжает вдохновлять и поражать своей музыкой и стилем. Её карьера олицетворяет смелость, инновации и постоянное стремление к самовыражению. Среди её лучших песен можно выделить “Like a Prayer”, “Vogue”, “Material Girl”, “Into the Groove” и “Hung Up”. Эти треки не только доминировали на музыкальных чартах, но и оставили неизгладимый след в культурной и исторической панораме музыки. Мадонна не только певица, но и икона стиля, актриса и предприниматель, чье влияние простирается далеко за рамки музыкальной индустрии. Скачать mp3 музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно.