ДупницаОбществоСпорт

НСА и Сдружение „Дупница Спорт“ подписаха споразумение за сътрудничество

Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“, проф. Николай Изов, и председателят на сдружение „Дупница Спорт“ – Георги Наумов, подписаха днес рамково споразумение за сътрудничество. Така НСА стана първият официален партньор на новосъздаденото сдружение в Дупница. Негови учредители са Даниел Александров, един от най-добрите български борци и секретаря на спортната комисия в ОбС Дупница Георги Наумов.

Сътрудничеството между двете страни ще се изразява в областта на образованието, спорта и културата под формата на лекции, беседи, организация и участие н спортни събития, както и посещения на деца от Дупница в Национална спортна академия „Васил Левски“.

С огромно удоволствие и чувство за отговорност приемаме и подписваме с „Дупница Спорт“ споразумението за сътрудничество, защото вярвам, че НСА като лидер във висшето спортно образование на България ще допринесе изключително много за подпомагането и насърчаването на спорта, образованието и спортната наука сред младите хора на Дупница“ – казва проф. Изов в навечерието на официалното представяне на Сдружението.

То ще бъде в неделя от 15 часа на парк Рила. Именно на 13 септември Даниел Александров и Георги Наумов празнуват рождените си дни.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments