Бобов ДолДупницаНачалоСапарева Баня

Областно пътно управление – Кюстендил започна ремонт по републиканските пътища в общините Бобов дол, Дупница и Сапарева баня

В момента на територията на община Бобов дол от Областно пътно управление Кюстендил ремонтират компрометирани участъци от настилката – дупки и деформации в 11- километровата отсечка от третокласен път Бинека-Големо село-Мало село-Мламолово-Бобов дол. Там ремонтните дейности ще продължат до края на месец юни. Пътните участъци, в които тече ремонт са обозначени, все пак шофьорите трябва да са внимателни, за да не попаднат в подготвените за рехабилитация участъци.

В общините Дупница и Сапарева баня също се предвиждат ремонтни дейности по изкърпване на три пътни участъка. Това са отсечки от първокласен път Даскалово-Дупница-Благоевград, както и от третокласните пътища Дупница-Ресилово-Овчарци-Сапарева баня-Сапарево и Мламолово-Дяково. За осигуряване на по-добра видимост ще бъде почистена и крайпътната растителност уточняват от Агенция пътна инфраструктура. От там допълват, че тези дейности ще започнат след 22 юни.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments