ДупницаНачало

Общо петима кандидати в конкурсите за директорски места на три училища в Дупница

Петима кандидати са допуснати за участие в конкурсите за директорски места на три училища в Дупница . Това става ясно от протокол, публикуван на сайта на Регионалното управление на образованието- Кюстендил.
За директор на СЕУ „Св. Паисий Хилендарски“ в конкурса участват Анелия Йорданова, която в момента е временно изпълняващ длъжността „директор“ и Ани Вакъвчиева, дългогодишен начален учител в учебното заведение.
За управленското място в ПГ „Христо Ботев“ документи е подала Гергана Миленкова, която от няколко месеца е временно изпълняващ длъжността „директор“, тя е преподавател по информационни технологии. За директорския пост кандидатства и Любомир Георгиев, който е учител физическо възпитание и спорт в гимназията.
Юлиана Борисова, която от няколко години временно ръководи ОУ „Св. Климент Охридски“ е кандидатът за директор на училището.
Конкурсите е провеждат в два етапа. На кандидатите първо им предстои да решават тест, който ще се проведе на 27.02.2024 година в ПГИМ „Йордан Захариев“ в Кюстендил. Писменият изпит ще съдържа 50 въпроса,а минималният резултат за допускане до следващия етап от конкурса е 30 точки.След това всеки от кандидатите трябва да представи концепцията, която е подготвил за развитие на съответната образователна институция. Заедно с нея на самия изпит те ще трябва да решат конкретни казуси

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments