ДупницаНачало

ОДБ с амбиции за победа на местните избори

Обединен демократичен блок ще бъде гражданска и политическа платформа, която се готви за местните избори в Дупница след няколко месеца. Възстановяването й, тъй като ОДБ съществуваше в периода 2015-2017 година обяви Костадин Костадинов. Той допълни, че ОДБ не е партия, а местна гражданска платформа. „Нямаме проблеми с нито една партия в общината“ заяви Костадинов.

Предстоят разговори с всички политически сили за широко коалиционно явяване на местните избори. ОДБ ще има кандидат за кмет и пълна листа със съветници. Като по време на пресконференцията беше уточнено, че това кой ще бъде кмета на ОДБ ще стане ясно през септември.

Амбицията е в следващия ОбС да се промени работата на местния парламент, който да стане по-работещ и по-инициативен, както и да се засили контрола върху ОбС и ОбА.

Основният приоритет на ОДБ ще бъде сферата на образованието, водния сектор и въпроса с отпадъците. Костадинов посочи, че няма да бъдат пренебрегнати останалите сектори развитието на малките населени места , развитието на туризма, на икономическата зона, култура, спорт и др.

Слоганът на ОДБ е „Бъдеще за Дупница“.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments