Бобов ДолДупницаНачало

Окръжен съд – Кюстендил благодари на съдебни заседатели от Дупница, Бобов дол и Бобошево

Трима съдебни заседатели към Окръжен съд – Кюстендил, с мандат 2017- 2021 година, от Дупница, Бобов дол и Бобошево, които приключиха делата си в съда, получиха благодарствени грамоти, Конституцията на Република България и специално изработена чаша, украсена с картини от ученическия конкурс „Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта“ 2021 г. Те бяха наградени в Съдебната палата в Дупница от административният ръководител, председател на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова. Благодарствени писма получиха- Татяна Калфина – Шопова, Йордан Костадинов и Ивайло Хаджийски.

Длъжността „съдебен заседател“ не е професия, а изява на граждански дълг. Благодарим Ви за отстояването на правотата и справедливостта, за безпристрастността и професионализма, които влагахте при изпълнение на Вашите задължения и се ръководехте от своята съвет, обективно, независимо и отговорно. Желаем Ви здраве и успехи във всички бъдещи начинания!“, се казва в Благодарственото писмо до съдебните заседатели, мандат 2017 – 2021 година.

От името на Окръжен съд – Кюстендил, искам да Ви благодаря, че бяхте отговорни и се отнасяхте професионално към изпълнението на вашите задължения. Надявам се, че участието Ви в наказателния процес е променило и вашето разбиране за значението и характера на съдебната система“,каза пред съдебните заседатели административният  ръководител, председател на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments