Приключиха летните занимания за деца в дупнишката библиотека при НЧ „Зора 1858″

В последния ден от летните занимания „Мисия: Направи си сам, прочети и опознай!“ децата изработиха собственоръчно практични и цветни книгоразделители, които ще им бъдат в помощ при бъдещите им вълнуващи литературни приключения.

По време на летните занимания, малчуганите общуваха със своите връстници и по този начин обогатиха социалните си контакти. Освен това, те разгърнаха своето въображение, развиха творческите си и образователни способности. В заниманията децата намериха приятели със сходни интереси и получиха много нови знания, а също така се мотивираха един от друг.

Библиотекар Илияна Янева благодари на участниците за избора на среда за приятно прекарване на лятната ваканция, за проявеното творчество и любознателност по време на разнообразните дейности.

Децата, от своя страна, също изразиха своето уважение и благодарност, като обещаха да продължат да посещават активно нашата библиотека.

Всички участници получиха читателски дневници, снимка за спомен от тазгодишното библиотечно лято, направените от тях книгоразделители и си тръгнаха с много положителни емоции.


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments