Бобов ДолДупницаКюстендилНачалоСапарева Баня

Пристигнаха бюлетините за балотажа на 5 ноември в област Кюстендил

Общо 120 600 броя бюлетини бяха доставени тази вечер в област Кюстендил за провеждане на втория тур на 5 ноември. Това са бюлетините за избор на кметове в 5-те общини и за избор на кметове в 13 кметства. Областният управител инж. Александър Пандурски и служители на ОА присъстваха при доставянето на бюлетините в Кюстендил.

Доставените бюлетини за избор на кметове в 5-те общини – Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Кочериново и Бобошево, са общо 111 600 броя.
За избор на кметове на кметства в 13 села от област Кюстендил бяха доставени 9000 броя бюлетини. Балотажи ще има в селата от Бобов дол – Голем Върбовник, Долистово и Мламолово; в селата от община Дупница – Бистрица и Джерман; в с. Стоб в община Кочериново; в община Кюстендил – Жабокрът, Коняво, Нови чифлик, Пиперков чифлик и Таваличево; в община Сапарева баня – селата Сапарево и Ресилово.

Освен на хартия, на втори тур може да се гласува машинно в 153 секции в област Кюстендил.

Получаването, превозването и доставянето на бюлетините премина при засилена полицейска охрана и под контрола на общинските избирателни комисии. Бюлетините бяха изпратени към общините под полицейски екскорт.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments