ДупницаНачало

Проект за подкрепа за жертви на домашно насилие

До месец октомври сдружение „Знание, успех,промяна“ ще работи по проект “Своевременно предоставяне на услуги за пострадали и извършители на домашно насилие в област Благоевград и област Кюстендил”, финансиран от Министерство на правосъдието на Р България. Повече от 15 години Сдружението работи за преодоляване на проблема домашно насилие. Работи на територията както на Кюстендилска, така и на Благоевградска области.

За периода на проекта експертите продължават активно да работят в консултативните центрове в Дупница и Благоевград, както и в изнесена приемна в град Кочериново. Предоставят се безплатни психологически и юридически консултации за пострадали от домашно насилие, както и за извършители на домашно насилие.

По проекта имат възможност да работят с пострадали и извършители на домашно насилие в онлайн приемна, където могат да консултират по скайп, месинджър, телефон – за нуждаещи се от психологическо консултиране, които не могат да пътуват до Благоевград и Дупница.

Можете да се свържете с представители на сдружението на телефон 0878 609 923 всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа, или на месинджър във фейсбук профила на сдружението Знание, успех,промяна“. Може да се потърси помощ и чрез националната гореща телефонна линия 0800 11 977.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments