ДупницаНачало

Първан Дангов остава независим общински съветник в ОбС Дупница

Първан Дангов остава независим общински съветник, след като колегите му от групата на БСП подадоха декларация в деловодството на ОбС, че Дангов вече не е част от групата общински съветници от БСП в местния парламент в Дупница.

Той заяви, че е разбрал за това решение от медиите, не е бил поканен и не е имал възможност да се защити.

Моят извод е само един, хората на ГЕРБ в ръководството на БСП в Дупница, в лицето на Ибришимов и компания очевидно повлияни от всичко онова, което е коментирал Ивайло Константинов, Костадин Костадинов са повлияни от тези мнения и аргументите им са посочени в тази нарочна декларация“ заяви Първан Дангов.

Заявявам, че не е такова мнението на редовите членове на партията в региона. Заявявам, че ще се съобразя с тяхната воля, с тези, които са гласували за мен в различните изборни кампании. Няма да тръгна нито крачка назад от принципите си. Напротив ще показвам всичко онова, което е лошо, ще посочвам крадливите политици с пръст, а това, че някои се разпознава в моите думи е техен проблем“ заяви Първан Дангов. Той отправи един отворен въпрос:“Дали мотивите за моето изключване от групата са писани ли поне са подсказани от Ивайло Константинов и Костадин Костадинов?“ пита вече независимият общински съветник. „По никакъв начин моето политическо поведение няма да се промени, напротив амбициран съм да работя. Дали ще има избори или не, това изобщо не ме вълнува, но ще следя за всичко онова, което се случва грешно. Тези, които крадат ще получат заслуженото“ каза още Дангов и допълни, че той има подкрепата на националното ръководство на БСП, на редовите социалисти, както и на хора, извън партията, които са гласували за него. „Имам подкрепата и обединявам всички ония, които са против модела на управление на ГЕРБ не само в Дупница, но и в национален мащаб“.

 

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments