(Снимки)Един загинал и четирима ранени след сбиване в центъра на Кюстендил

35-годишен мъж е починал след масово сбиване в Кюстендил.Инцидентът е възникнал рано тази сутрин при сбиване между две групи в района на заведение “Иридиум”.Мъжът е починал ,следствие на наранявания с нож.Той е станал жертва ,въпреки че бил неволен свидетел на инцидента.Със сигурност една от групите в боя е била от ромския квартал”Изток”.При сбиването са пострадали още четири човека,които са откарани в Спешен център – Кюстендил.Сигналът е подаден в полицията около 07.30 часа тази сутри.

Предприети са незабавни издирвателни действия, има заведени в полицията за снемане на обяснения и изясняване на инцидента.Проверява се и версията, че е възпроизведен и изстрел.Входовете и изходите на града са блокирани от представители на полицията и Жандармерия.Засилено полицейско присъствие има в ромския квартал “Изток”.

На място пред заведение “Иридиум” беше и кмета на Кюстендил Петър Паунов.Днес в 13.30 ч. пред сградата на ОДМВР – Кюстендил, Окръжна прокуратура и ОДМВР ще съобщят подробности по възникналия тази сутрин инцидент.В 15.00 часа граждани организират и мирен протест в района на плажа.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments