Снимки/Медали за СКТМ “Марек-Дигеста спорт” във Варна

СКТМ „Марек-Дигеста спорт“,  град Дупница се представи блестящо на финалния кръг на  държавното индивидуално първенство за юноши до 18 години, което се проведе във Варна от 9 до 11 март. Най  високото отличие за клуба в морската столица завоюва Радослав Котев, който от 11 изиграни мача, постигна 10 победи и записа само една загуба, което му отреди призовото класиране и бронзовия медал. В финалния етап на състезанието по тенис на маса, добро представяне направиха и останалите състезатели от дупнишкия клуб по тенис на маса- Божин Ангелов, Христо Христов и Николай Гогов. Те също заеха челни места в турнира в условията на изключително голяма конкуренция.

Николай Гогов се класира на 5 място, Христо Христов се нареди на 4 място, а Божин Агелов завърши 9-ти. Доволни от постигнатия успех останаха председателят на СКТМ “Марек-Дигеста спорт“ Любомир Ганчев и треньорите в клуба, Емилия Ганчева и Веселин Георгиев.

Това е невероятен успех за дупничани, които от 120 отбора от цялата страна успяха да спечелят 3 места сред първата осмица, заяви председателят на СКТМ „Марек-Дигеста спорт“ гр. Дупница – Любомир Ганчев уточнявайки, че в комплексното класиране, клуба се подрежда на първо място в турнира по тенис на маса.

С това представяне младите таланти за сетен път показаха, че имат голямо бъдеще и сред мъжете.

На 17 и 18 март в гр. Панагюрище те ще играят и  за мъжкия тим, който заема 2-ро място във временното класиране, поясни още Любомир Ганчев.