ДупницаНачало

Спират водата в Дупница, за да монтират кранове по ул. “Орлинска”

Водоподаването в голяма част от района на Дупница ще бъде спряно 4 ноември в 9 часа. Причината е в монтирането на кранове, които да подпомогнат работата по време на ремонта на ул. “Орлинска” в града. Ремонтните дейности по подмяна на водопровода, както и надземната инфраструктура стартират, като монтирането на крановете е с цел да се спира водата почасово в по-малки райони, тъй като там минава довеждащ водопровод. С монтирането им, водоподаването ще бъде възстановено в рамките на деня. За времето на подмяна на водопровода ще се наложат спирания на водата.

Монтирането на крановете ще наложи и известни трудности за водачите на МПС, като част от улицата ще бъде затворена и ще бъдат поставени указателни табели за алтернативните маршрути.

С това стартира и подготовката за големия ремонт на ул. „Орлинска“, на първия етап голяма част от улицата ще бъде затворена. Срокът за приключване на рехабилитацията на ул. „Орлинска“ е 90 дни. Това трябва да стане до няколко дни. В района вече са доставени и част от материалите за подмяна на водопровода.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments