ДупницаНачало

Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на даровити деца, получиха своите финансови стимули

Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на даровити деца, получиха своите финансови стимули днес. Това стана по традиция в кабинета на кмета инж.Методи Чимев. “Вашите успехи, не са само лични и за радост на семействата ви. Те са успехи за нашия град и нашите съграждани, защото вие сте деца на Дупница. Продължавайте в този дух, не се отказвайте и успехите, убеден съм, ще бъдат още повече в следващите години”, обърна се към даровитите деца инж.Чимев.
Стипендии получиха Александър Венелинов Радев за доброто си представяне на национални и международни състезания и турнири по математика; Андрей Александров Лумбев за отличното си представяне на олимпиади и състезания в различни научни области; Катрин Димитрова Младенова за своите постижения в областта на изобразителното изкуство; Георги Методиев Захаринов за високите си постижения на конкурси за рецитация; Стефан Стефанов Димитров за своите отличия на национални и международни състезания по тенис на маса. Еднократно финансово стимулиране получават: Румен Руменов Деянски за постиженията си в областта на математиката; Данайа Йорданова Даскалова за доброто си представяне на национални и международни конкурси по изобразително изкуство; Камелия Димитрова Ранова за отличията си от национални и международни турнири по художествена гимнастика.
Следващата сесия е през месец ноември, когато ще бъдат разпределени последните за 2023 година три финансови стимулирания.
абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments