ДупницаНачало

Съдиите и съдебните служители от Районен съд – Дупница подкрепиха БЧК и инициативата „Мартеница с кауза“ за децата в риск

 

Съдиите и съдебните служители от Районен съд – Дупница се включиха в дарителската кампания на Българския червен кръст – „Мартеница с кауза“. Тя е в подкрепа на деца в неравностойно положение. Със събраните средства ще се организират летни, дневни лагери за деца в риск, като на тях те ще преминат различни обучения, като първа долекарска помощ, първа психосоциална подкрепа, екология и други.
Мартениците са изработени от младежите и бабите – доброволци на БЧК – Кюстендил. Посредници на инициативата в Съдебната палата в Дупница бяха Василена Стефанова от СЕУ „Св. Паисий Хилендарски“ – 12 клас, Габриела Симеонова и Деси- Слава Станимирова от 8 клас на Езикова гимназия, и д- р Емилия Кацарска – директор на БЧК – Кюстендил. Благородната кауза подкрепиха председателят на РС – Дупница, съдия Иван Димитров, заместник – председателят, съдия Ели Скоклева, съдии, прокурори от Районна прокуратура, служители на Районния съд и прокуратурата, адвокати.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments