Състезателите на КК”Шурикен” се завърнаха от петдневен тренировъчен лагер в Осоговската планина

bty
bty

Състезателите на КК”Шурикен” се завърнаха от проведения петдневен тренировъчен лагер в Осоговската планина.Той е част от подготовката на кюстендилските каратеки за новия спортно – състезателен сезон.В продължение на пет дни състезателите на “Шурикен” тренираха в комплекс”Три буки”,за времето от 12 до 17.08.2017година. Под ръководството на сенсей Емил Димитров – ІV дан и Елена Колешанска – І дан, децата продължиха своя възход в усвояването на умения и качества с двуразови тренировки, както и състезателниигри, плаж и забавления с детски купон.

bty
bty

Тренировките бяха разделени в двете дисциплини ката и кумите. Имаше и кондиционни тренировки за сила, издръжливост и бързина, тактика и техника в кумите.
Лагерът завърши успешно. Децата бяха много радостни от хубавото прекарване, научените нови кати и техники,заявиха от треньорското ръководство на кюстендилския клуб.
Преди лагера каратеките на “Шурикен” положиха изпит за ученическа степен КЮ по карате-до, стил ГОДЖУ КАЙ и покриха изискванията, група – начинаещи и група напреднали каратеки.