ДупницаНачало

Танци, песни и магия с надежда за Боги

На парк “Рила” в Дупница среща си дадоха надеждата и добротата в подкрепа на 9 годишният Богомил Вуков. Той се нуждае от спешна операция в Турция, а сумата за това е 58 000 лв. Дупничани се обединиха и за пореден път показват, че са готови да помагат. Днес с концерта, организиран от илюзиониста Радослав Георгиев се включиха ФТА “Рила”, ФПГ “Звездици”, “Денс машийн” и разбира се самият фокусник Ради. Един от символите, които носи пеперудата е надежда, именно това отправи като послание Екатерина Божанова и нейният танц.

Събраната сума от днешния концерт е 2027 лева, като са отделени 60 лева, които са за озвучител, 1967 лева ще бъдат преведени по сметката на Боги обяви Радослав.

Майката на Богомил, Моника благодари на всички, които които ги подкрепят.

В изминалата седмица голяма част от училищата също се включиха в каузата, като призоваха без цветя за 8 март, а средствата да бъдат дарени. Кутии са поставени в детски градини, заведения, магазини, хората подеха и различни лични инициативи, за да се включат в каузата. Кутия има и в Спортната зала, където в петък на 15 март от 19 часа ще има благотворителен концерт с участието на Гуна Иванова, Божидар Златков, Ива и Велислава Костадинови, дупнишки танцови състави и други местни изпълнители.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments