Тежко гостуване на Германея в Симитли

Отборът на Германея (Сапарева баня) още в първия кръг на ЮЗ Трета лига ще пътува за Симитли, чиито отбор на Септември беше фактор в първенството през миналия сезон в групата. Затова пред треньорския тандем Борис Кръстев и Костадин Джоргов се очертава тежко гостуване, което футболистите от Сапарева баня ще се наложи да приемат като предизвикателство, от което няма какво да загубят, а могат само да спечелят. От лагера на Германея са амибицирани с добра игра, и с раздаването по всяка една точка от всички на терена, да се стигне до удовлетворяващ резултат, още в първото гостуване на старта на първенството. В щаба на Германея нямат проблеми с контузени и наказани състезатели, и наставникът на тима Борис Кръстев ще може да избере оптималния състав за гостуването на Септември в Симитли.

Общо 25 футболисти бяха картотекирани непосредствено преди старта на първенството. Сред тях са новодошлите Калоян Йосифов от школата на Левски, Даниел Димитров, който се върна обратно в Сапарева баня от състава на Марек, Николай Маринов – Марек , Георги Дончев, който от Велинград отново облече екипа на Германея, Васил Христов от Септември, и Антон Славчев от Перник.

Завърналия от Велинград в лагера на Германея, Алек Манолов, пък най вероятно ще пропусне целия първи сезон, тъй като ще вземе участие в риалити шоу.

Съдийска бригада от столицата ще ръководи мача. Главен арбитър ще бъде  Павел Цеков с помощници Боян Станчев и Андрей Горанов.