ДупницаНачалоСпорт

Турнир по баскетбол ще се проведе на 16 и 17 септември

Баскетболен турнир ще се проведе на 16 и 17 септември в Спортната зала на Дупница. Организатори са БК „Политехника” – Дупница в партньорство с Община Дупница.

Програма:

16.09.2023 г.

17.00 ч. – ЦСКА А vs “Ботев 2012” Враца – първи полуфинал

19.00 ч. – “Политехника” Дупница vs “Видабаскет” Видин – втори полуфинал. Преди втората среща ще бъде направено представяне на отбора и треньорите.

Програма:

17.09.2023 г.

14.00 – малък финал

16.00ч – Финал

18.00ч – Награждаване

Треньорският екип е от млади амбицирани специалисти, на които родителите могат да разчитат за провеждането на тренировките по най-добрия начин каза Йордан Георгиев, член на УС, който е дупничани, както и голяма част от отбора на „Политехника“.

Вече са сформирани и отбори от подрастващи деца, които искат да тренират баскетбол. Тренировките се провеждат в Спортната зала, както и в няколко физклтурни салона, тъй като в залата часовете са ограничени. От клуба се надяват да се намери вариант за повече часове в залата, която единствена разполага с игрище с реални размери.

Сред треньорите, които работят с подрастващите са Йордан Гергинов и Павел Павлов, както и от по-младите треньори Емилия Йорданова и Драгомир Десподов, които се оказва, че са възпитаници на Гергинов.

 

 

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments