Хиляди мотори ще огласят планините Рила и Пирин

Хиляди мотори ще огласят планините Рила и Пирин по време на единадесетия Мото рок фест „Предел”. Домакин на атрактивното събитие е община Разлог, а организатор е благоевградският Мотоклуб „Пирински вълци”.

Рокерите обещават тридневно забавление – от 21 до 23 юли. Очакват се гости от страната и чужбина да се съберат в прохода Предел.

Свещеник ще отслужи водосвет за здраве и безаварийно пътуване по пътищата. В двете вечери рок банди ще забиват до първи петли на сцената. На 21 юли ще гостува групата „Tro Ya” (Rock n Roll банда) от македонския град Радовиш, а на 22 юли ще свирят бандите „Black Rose” (Благоевград), „Rocka Rolla” и „Обратен ефект”.

Както всяка година, преди и след участието на гостуващите групи, публиката ще забавлява групата „DJ Pop Core”. И двата дни ще бъдат изпълнени с много игри и изненади, а в съботния ден ще бъде проведена почетната обиколка на град Разлог.

Идват много хора, които искат да разгледат моторите ни. Ще има какво да видят – машини като „Хонда Шадоу”, „Ямаха Драгстар”, „Сузуки”, „Чопър”, „Харлей Дейвидсън”. Най-яките ще премерят мускулите си на канадска борба, ще има турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина”, разкриват част от проявите рокерите от Благоевград. Те са признателни на община Разлог за подкрепата, тъй като подобно мероприятие се организира много трудно.

Сред основните цели на организаторите е да съживят рока и да популяризират български рок банди.