Гоце ДелчевНачалоОбщество

Чрез жребии ще бъдат определени местата за разполагането на сергиите в ново изградения общински покрит пазар за промишлени стоки

Чрез жребии ще бъдат определени местата за разполагането на сергиите в ново изградения общински покрит пазар за промишлени стоки. Желаещите да наемат места там трябваше до днес да подадат заявления за участие в жребия, който ще се проведе на 14 януари информират от общинското дружество.

Напълно готов е новият закрит пазар за промишлени стоки в Гоце Делчев. Сега от Общински пазари приемат документи на желаещи търговци да наемат места в него за разполагането на своите сергии. Чрез жребии, който ще бъде теглен на 14 януари ще бъдат разпределени местата. Припомняме, че още през 2017 година общински съвет Гоце Делчев взе решение да бъдат създадени по-добри условия за уличните търговци на дрехи и други промишлени стоки, които по време на пазарните дни понеделник и петък разполагат своите сергии по улица Солун и част от нея остава затворена. Новия пазар е разположен в обновена общинска сграда, намираща се на улица “Солун”, в района на сегашния пазар и паркинга пред нея на кръстовището с улица “Дунав”. Пазарът за зеленчуци и друга земеделска продукция остава от другата страна на същата улицата, където се намира и досега. По плана за модернизиране на Гоце Делчев е предвидено да бъде обновен и той.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments