ДупницаНачало

Близо 8 000 лв. до момента са събрани от дарителска кампания за набиране на средства за закупуване на апарат за обдишване за общинската болница в Дупница

Преди няколко дни дупничанин даде старт на дарителска кампания за набиране на средства за купуване на апарат за обдишване за нуждите на общинската болница в Дупница. Асен Кирилов, който има частен бизнес, поде инициативата и тя вече е факт. Инициаторът уточни,че това не е поискано от тях, а той се свързал и попитал, от какво биха имали нужда от здравното заведение в тази ситуация. Даренията, които са по банковата сметката от началото на кампанията до момента са в размер на 7700 лв., а инициативата продължава.Постъпили са и 500 лв. нуждите за Детско отделение. Всички, които искат да дарят средства и да помогнат, за да се закупи апарат за обдишване за дупнишката болница могат да го направят на посочената банкова сметка:

 

Банкова сметка за дарения:
IBAN: BG15 IORT 8048 1089 5944 01
Банка: „ИНВЕСБАНК“ АД
BIC: IORT BGSF
Вид на плащане:
Основание: Дарение – коронавирус

В полза на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД- гр. Дупница


Ще ще има строга отчетност за събраните и похарчени средства в тази кампания. Ще се направи комисия, в която ще се включат външни хора, медии и други, за да има пълна пълен отчет.

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments