ДупницаНачало

Уточнение от ОбА! Няма да има паркинг зад бившата автогара

Във връзка с решението на Община Дупница за обособяване на нов паркинг от Община Дупница днес внесоха разяснение, като обясниха, че градинката на ул. “Княз Борис I” (зад магазин ЛИДЛ), не само няма да бъде засегната по никакъв начин , а предстои допълнително озеленяване и значителни подобрения по одобрен проект от програмата за ТГС.

Нов паркинг ще има, за да се облекчи натовареността на паркингите около центъра, но видно от приложената схема от градоустройствения план на гр. Дупница, ще бъде на посочената със синьо зона до магазин ЛИДЛ. Видим е и надписът ” за паркинг” на схемата, както и надписът “за озеленяване”, което е градинката.

Зоната в зелено е градинката зад ЛИДЛ и тя си остава градинка, която , след предстоящите подобрения, ще стане още по-красива и функционална” допълват от администрацията чрез публикация в социалната си мрежа.

Вчера уточнение от ОбА не беше направено. Съветници също не бяха запознати за коя част на този район става въпрос. В момента мястото, за което се уточнява е обрасло с храсти и дървета.

 

 

абониране
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments